Pas på naturen med bionedbrydelige hundeposer

Hundeejer der samler hundelort op
Pas på naturen med bionedbrydelige hundeposer
Henrik Andersen
-
03/02/2023
-

Der er nok ikke nogen, der er i tvivl om, at vi står i en klimakrise. Derfor har vi alle brug for at gøre vores for at hjælpe. Selv med ændringer i de mindste ting i hverdagen kan du være med til at gøre en forskel.

For eksempel ved at skære ned på din plastikforbrug og ved at undgå at smide affald i naturen. Naturen har nemlig rigtig svært ved at nedbryde det menneskeskabte plastik og gøre det til råmateriale igen. Derfor er processen meget længere end bionedbrydeligt materiale. Samtidig er det farligt for dyrene, der spiser det og lever i det.

Er du en af dem, der lige glemmer at smide hundeposen i skraldespanden, hvis der ikke er en i nærheden? Godt nok har du reddet en person fra at træde i hundens efterladenskaber, men du har faktisk gjort det værre for naturen, fordi det er plastik ligesom andet affald.

Gør naturen en tjeneste og brug bionedbrydelige hundeposer

Uanset hvad så er det bedst at smide hundeposerne i skraldespanden og ikke i naturen. Men hvis du absolut skal smide dine hundeposer i naturen, tabe den eller give en pose til en anden hundeejer, som gør det samme, så gør det altså miljøet en tjeneste, at det er en bionedbrydelig hundepose, som du finder lige her.

Med bionedbrydelige poser undgår du at forurene naturen med plastik, der nedbrydes langsommere, og samtidig skærer du ned på dit plastikforbrug. Du behøver ikke at være bange for, at materialet er dårligere eller tyndere, bare fordi de er bionedbrydelige. Poserne er nemlig også 100% “leakproof”.

Selvom du er en af dem, der smider dine hundeposer i skraldespanden, så er bionedbrydelige poser altså stadigvæk bedre for miljøet, ligesom der forsøges at spare på plastikken alle andre steder. Disse bionedbrydelige hundeposer kan også smides i kompostspanden, hvor de med tiden vil nedbrydes helt sammen med det andet organiske materiale.

Copyright 2024 - Pilanto Aps